Vincek autobusi
Vincek autobusi
MEĐUNARODNE LINIJE
• NAJAM VOZILA
• IZLETI
VINCEK AUTOBUSI
PRIJEVOZ PUTNIKA U ZEMLJI I INOZEMSTVU
Vincek autobusi
Vincek autobusi
O nama

Prijevozničko poduzeće VINCEK nastalo je 1991. g. te je u vlasništvu Vincek Josipa, Vincek Marije, Čumbrek Krešimira i Čumbrek Martine. Tijekom više od 20 godina postojanja, neprestanim ulaganjem u vozni park, razvila se u srednju obiteljsku tvrtku. Poduzeće danas zapošljava više od 200 djelatnika te posjeduje preko 100 autobusa visoke turističke klase marke Van Hool, Volvo, Bova, Mercedes Benz, Setra, Neoplan... Kvalitetu autobusa i profesionalnost vozača mogu potvrditi i mnogobrojne turističke agencije, župe, udruge i drugi zadovoljni korisnici naših usluga.

 

POLITIKA KVALITETE

Vincek d.o.o. je uspostavio procesno orijentirani sustav upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2015 u uslugama međunarodnog linijskog prijevoza putnika te ga kontinuirano održava i poboljšava, uvodeći suvremena tehničko-tehnološka rješenja, primjenjujući najbolju poslovnu praksu. U svojem poslovanju vodimo računa o svim zainteresiranim stranama sustava, a osobito o korisnicima naših usluga, čije nam je zadovoljstvo pruženom uslugom uvijek na prvom mjestu. Jasno definiranje ovlasti i odgovornosti na svim razinama upravljanja, postavljanje mjerljivih ciljeva i dostupnost svih potrebnih resursa, omogućava nam kontinuirani rast i razvoj poslovanja u svim granama djelatnosti koje obavljamo. Određivanjem vanjskih i unutarnjih čimbenika koji utječu na poslovanje, kvalitetnim upravljanjem rizicima i razvijenom unutarnjom komunikacijom, stvaramo dugoročne pretpostavke za uspješno poslovanje. Usvajanjem ove Politike kvalitete, Uprava poduzeća jasno izražava svoju opredijeljenost za buduće kontinuirano poboljšavanje i razvijanje sustava upravljanja kvalitetom. Politika kvalitete preispituje se od strane Uprave najmanje jedanput godišnje te se javno obznanjuje na službenim internetskim stranicama poduzeća.

U Varaždinu, 11.07.2017.

 

Predstavnica uprave za kvalitetu

Martina Čumbrek

 

 

GDJE SE NALAZIMO?

BESPLATNI INFO BROJ:

0800 1992

 

VINCEK d.o.o.


Poduzeće za prijevoz putnika


SJEDIŠTE
Završje Podbelsko 6
42242 Radovan


POSLOVNICA
Varaždinska ulica, odv. II, Jalkovec
42000 Varaždin


Tel. +385 (0)42 629 141
Fax. +385 (0)42 629 149

 

GRADSKI PRIJEVOZ VARAŽDIN
Info tel. +385 (0)99 4386 130
e-mail: Gradski-bus@autobusi-vincek.com


Krešimir Čumbrek – generalni direktor
Martina Čumbrek – direktor prodaje
e-mail: martina@autobusi-vincek.com

OIB: 96055453244
MBS: 03680827
e-mail: info@autobusi-vincek.com

Kontaktirajte nas...

* obavezna polja


Ove web stranice koriste kolačiće u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva i analitike posjećenosti. Potražite više informacija o kolačićima i Vašoj privatnosti ovdje: KOLAČIĆI I PRIVATNOST. Nastavkom korištenja ovih web stranica potvrđujete da ste upoznati s kolačićima i da prihvaćate njihovo korištenje.

PRIHVAĆAM KOLAČIĆE